Canis-Styling!

Welcome bij onze event pagina.

2017 is een feestjaar. Canis-Styling bestaat 35 jaar en dat moet gevierd worden. Tal van ideeën zijn we aan het uitwerken. Via onze site en Facebook houden we jullie zeker op de hoogte.

2017 Jubeljaar - Canis blaast 35 kaasjes uit.

Alles begon in het jaar 1981, mijn ouders fokte Cairn-Terriers en door de jaren ondervonden we nood aan degelijke trimsalons Ik wilde heel graag iets met honden doen en kreeg de kans om in Schotland op seminaries te gaan. Daarbij kreeg ik ook de mogelijkheid om verschillende shows maar ook fokkers van Cairn Terriers te gaan bezoeken. Na enkele jaren shows gedaan te hebben met onze honden ben ik ermee gestopt om me verder te ontwikkelen in het trimmen en knippen van woefties. Door de shows kwam ik in contact met verschillende fokkers van andere rassen en was ik steeds welkom om de modellen te leren. Dit en wat ik in Schotland had geleerd, was een start voor een nieuw generatie hondenkapsalon. Toen werden de meeste rassen gewoon geschoren maar Canis wed bekend door degelijk trimwerk en probeerde altijd de ras-standaard na te ijveren.

2017 is een feestjaar. Canis-Styling bestaat 35 jaar en dat moet gevierd worden. Tal van ideeën zijn we aan het uitwerken. Via onze site en Facebook houden we jullie zeker op de hoogte

—Canis -Styling

23 september tot 04 oktober 'werelddierendag' - Veiling schilderij 'Tristesse, vlucht uit de duisternis' voor het goede doel..

—Canis -Styling

Voor wereld dierendag veilen we het schilderij ‘ Tristesse, vlucht uit de duisternis’ voor het goede doel.
Het is een schilderij van Paul De Bruyne. ( grootte 100cm x 80cm)
Het schilderij heeft een waarde van 975 euro, maar Paul doet ook een duid in het zakje en daardoor kunnen we het aanbieden met een minimum inzet van 250 euro.

Waarom dit schilderij?
Het is niet direct het meest optimistische werk. Het is een veiling voor één van de vele dieren die een triestig bestaan hebben en met deze bijdrage daardoor misschien een vlucht hebben uit hun duistere bestaan. Al wat meer wordt geboden gaat naar een goed doel voor dieren hier in de buurt (asielen, zie op onze site). De bieder kan meebeslissen aan welke goed doel we de restwaarde schenken en samen gaan we het bedrag persoonlijk overdragen.

Het schilderij kan worden bekeken van 23/09/2016 tot 03/10/2016 in ons trimsalon.
De biedperiode loopt tot 04/10/2016

Wie is Paul De Bruyne? Al vele jaren is Paul De Bruyne gepassioneerd door kunst. In april 2013 richtte hij uiteindelijk een schildersatelier in waar hij als autodidact en zonder beperkingen zijn originele werken realiseert. Zijn veelkleurige, abstracte werken, meestal grote doeken van 1 m2 of groter, worden uitgevoerd met acrylverf en spuitbussen, soms met toevoeging van vreemde reliëfelementen. Nadien worden ze afgewerkt met 2-componentenhars. http://www.pauldebruyne.eu/nl/

Stuur ons een bod!
Laat je hart tonen voor het dierenwelzijn en hou er een prachtig herinnering aan over...


24 september 2016 - Opendeur met tal van activiteiten in en rond het trimsalon.

—Canis -Styling

Het is sinds 2009 geleden dat Canis een opendeur heeft georganiseerd. Dus werd het tijd om Canis nog even in het daglicht te zetten. Er zijn tenslotte nog honden en katten eigenaar die Canis nog niet kennen. Dus alle hens aan dek om er een mooi dag van te maken. Omdat de hele zaak nog meer in de kijker te zetten, hebben we tal van activiteiten voorzien. Hieronder vindt u een overzicht.

De activiteiten opendeur..

Voorstelling van de 2016 collectie Malucchi, K9, Lex & Max en de luxe editie van Flexi.

We stellen u enkele nieuwe Malucchi halsbanden van de collectie 2016/2017. Ook wensen wij u kennis te maken met K9 verzorgingslijn en enkele producten van de luxe lijn van Flexi. Op de site kunt u al kennis maken met deze producten, maar op de opendeur dag zullen we u graag met woord en daad bijstaan. Omdat de luxe lijn van Flexi bijna niet beschikbaar is in België, kan u bij ons de producten ontdekken.

Introductie van T-Touch

Een gediplomeerde T-Touch dame geeft een twee maal twee uur durende sessie (voor honden) om u vertrouwd te maken met het begrip T-touch. De TTEAM- TTouch methode is interessant voor iedereen die dieren heeft of houdt. Of het nu een vogel is, hond, kat, konijn, paard, geit of koe om de meest gangbare dieren maar te noemen. Maar ook voor andere, niet direct voor de hand liggende dieren zoals tijgers en olifanten. Kortom, deze methode is voor iedereen die dieren heeft, ermee werkt, verzorgd of traint. Om problemen met je dier op te lossen, of om je dier zich zo lekker mogelijk in zijn vel te laten zitten. TTEAM-TTouch is uitermate geschikt om jonge dieren te trainen en op te voeden. 5 Mensen toegelaten per sessie. De sessie is betalend.

Lees meer over T-Touch

Informatie sessie van een gedragtherapeute.

Heeft u bepaalde vragen over het gedrag van uw dier, zit u met enkele problemen waarmee u geen raad weet? Dan kan u terecht bij onze consulente die u met raad en daad bijstaat. Mevrouw Jacqueline Serrie, staat ter uwe beschikken en zal u zeker goede informatie doorgeven om beter met uw hond of kat om te gaan. Mevrouw Jacqueline Serrien, is al jaren een gekende therapeute en een kei in haar vak. Daarom willen wij haar graag verwelkomen op onze opendeur.

Overzicht van onze nieuwe producten op de opendeur.

Malucchi exclusieve halsbanden

Veertig jaar lang staat Malucchi voor de productie van artikelen gemaakt volgens de oude Florentijnse traditie van het leder. Elk item wordt gemaakt door Richard Maluucchi met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voor elk detail en met behulp van alleen kwalitatief hoogwaardige elementen die de producten in ware juwelen veranderen. De ervaring en voortdurend onderzoek zetten het bedrijf aan de top van hoog kwalitatieve lederwaren. Dit geeft de aanleiding om "unieke" producten te leveren met de perfecte symbiose tussen innovatie en productietechnieken. Zorgvuldig geselecteerde materialen, kostbare decoraties en verfijnde details voorzien de producten van een delicate vleugje glamour.

K9 - - Verzorgingsproducten

k9 producten zijn een natuurlijke, mild, economische en heeft een kalmerend effect op de gevoelige huid en hoofdhuid en veroorzaakt geen huidirritatie. Het voegt voeding, perfecte vocht balans, en geoptimaliseerd vachtkwaliteit. Het is ontwarrend en tijdbesparende en maakt drogen sneller. Geschikt voor alle soorten van huisdieren, en puppies. Het kan worden verdund tot 1:20 in lauw water, of worden gebruikt in geconcentreerde vorm.

Lex & Max

Lex & Max, een Nederlandse gespecialiseerde importeur van woningtextiel en biedt een uitgebreide collectie huisdierkussens. Jarenlange ervaring in de woontextielbranche maakt van Lex & Max een perfecte handelspartner. De collecties worden door stylistes van Maro Trading ontworpen. Door het regelmatig bezoeken van fabrikanten worden kwaliteit en levertijd goed bewaakt.

Flexi Luxe editie.

Onderscheidingen duiden op waarden. Dat geldt pas echt voor Awards vanwege internationale vaktijdschriften en organisaties uit de huisdierenbranche. Als stimulator van de vooruitgang werd flexi in 2010 door “Deutsche Standards” tot het merk van de eeuw uitgeroepen. Tot de andere onderscheidingen behoren de „Consumer’s Digest Best Buy“-Award, de „red dot design Award“ en de „Editor’s Choice Award“ van het Amerikaanse „Dog Fancy“- magazine.


2017 viert Canis 35 jaar bestaan. Er zijn tal van activiteiten voorzien die we nu aan het voorbereiden zijn. Via onze nieuwsbrief zullen wij u zeker op de hoogte stellen. Momenteel verklappen we niets, dat maakt de spanning des te groter.

—Canis Theme