Canis-Styling - in de pers!

Uw dier, ons dier, onze passie.

Artikel Canis-Styling - Het nieuwblad.

Artikel naar aanleiding van 34/35jaar activiteit als hondenkapster. Het doet deugt om na al de jaren even in de kijker te komen. Een prachtig artikel van het gebeuren rond ons trimsalon. Het was ook naar aanleiding van onze tweede opendeurdag waarbij we tal van activiteiten hadden georganiseerd. Conny, die een warm hart toedraagt voor dieren, heeft ons op een perfecte manier in de kijker gezet. Met dank aan Conny Justé van Het Nieuwsblad.


Interview op Radio 2

Op 22 september rond 10.00h, de telefoon rinkelt, ik neem op en aan de andere kant van de lijn had ik Radio 2, onze grootste radiozender van België. Ze wouden een interview naar aanleiding van het artikel in het Laatste Nieuws, het artikel van Sven Ponsaert. Ik kon het niet geloven. De grootste radiozender, hier in mijn trimsalon, ging me interviewen. Zenuwen gierde door mijn lichaam. Veel tijd had ik niet, een uur later stonden ze aan de deur. Al bij al is het allemaal meegevallen, eerst een beetje nerveus, maar Bart stelde me perfect om mijn gemak. Bedankt. Luister zelf naar het resultaat.


Artikel Canis-Styling - Het Laatste Nieuws.

Artikel naar aanleiding van 35 jaar activiteit als hondenkapster. Het doet deugt om na al de jaren even in de kijker te komen. Een prachtig artikel van het gebeuren rond ons trimsalon en onze visie, perfect in de krant bracht. Het was ook naar aanleiding van onze tweede opendeurdag waarbij we tal van activiteiten hadden georganiseerd en een unieke kans om onze exclusieve lijn van Malucchi halsbanden voor te stellen aan het grote publiek, waarop we fier zijn. Tot nu was het alleen maar gekend bij onze klanten. Sven heeft ons verhaal omgezet tot een prachtig artikel. Met dank aan Swen Ponsaert.


Artikel Canis-Styling - Het Laatste Nieuws.

Naar aanleiding van onze opendeur 2009 is er een artikel verschenen in het regionale gedeelte van' Het Laatste Nieuws'. Canis-Styling was toen juist begonnen met Hydro massage technieken voor honden.
Het was ook de eerste maal dat we gestart waren met luxe producten voor honden, voornamelijk kleding.


Over Canis-Styling

Met 34 jaar ervaring mogen we zeggen dat we een kei zijn in ons vak. Maar een trimsalon runnen is niet alleen het verzorgen van uw viervoeter. Om een perfecte relatie met uw dier te hebben, moet we deze ook perfect begrijpen. Een belangrijke eigenschap van ons salon is de relatie tussen mens en dier. Onze klanten(de dieren), moeten zich goed voelen bij ons, dan pas kunnen wij perfect werk verrichten. Het is onze liefde voor deze dieren die we uitstralen naar hun. Door de jaren heen, hebben we zoveel ervaring opgedaan, met alle rassen, om uw dier binnen de korstte tijd gerust te stellen, bij hun eerste bezoek. Deze ervaring is dan ook één van onze sterke troeven. Dit is ook de reden waarom baasjes bij hun dieren mogen blijven, terwijl wij ons werk doen. Weinige salons laten dit toe. U bent getuige, hoe we met uw dier omgaan..